Om Dekius Lack

Dekius_Lack7

 

 

Dekius Lack

Född 1962, lundabo. Debuterade 1987 med Rymdvargen, en fantasyberättelse som finurligt leker med globala konspirationstankar. Han har sedan dess skrivit en lång rad böcker, bl a den uppmärksammade
debatt-miljöromanen Den kokande grodan (21 000 böcker sålda), den annorlunda cyberromanen Biljard klockan noll i cyber-cyber (531 441 alternativa slut till boken publicerades på nätet!), Den unge Stäppvargen, berättelsen om att alla berättelser är berättade, och de åtta böckerna om polisinspektör, Robert Wall. Dekius Lack är aktuell med löparromanerna Springa med vingar, När natten kommer är vägarna mina, Löparens guide till galaxen och Utsikt från ett tolv meter högt berg. Lack är också en hängiven maraton- och ultramaratonlöpare. Som inspirationsresa till löparromanerna deltog han i ett 76 kilometer långt ultramaraton runt Tysklands största insjö Müritz. För att göra projektet lite svårare flyttade han tillbaka startlinjen. Han startade i Lund!


Kommentarer/rättelser till denna webbsida mottages tacksamt av webmaster@bakhall.com. Samma gäller sidorna www.bakhall.com och www.peterglas.se.